Van idee naar plan in tijden van lock down.

Wat doe je als ondernemer als alles sluit? Het is een tijd van onzekerheid, zorgen en angst. De wereld komt stil te staan op het moment dat de pandemie uitbreekt, genaamd COVID-19. Veel mensen komen maanden thuis te zitten. Gewend om hard te werken, creatief te zijn, sociaal en ondernemend. Het is een bittere pil.

Maar naast al die onzekerheid komt ook rust. Rust om alles wat er is van een afstand te bekijken. Wat doe ik? Wat wil ik? Wat zijn mijn dromen? En dan ineens vormt zich een idee. Een vonkje dat tot leven komt naarmate je er meer over nadenkt, een stapje terug doet en dan er weer inspringt.
Het mooiste moment van nieuwe projecten is dat eerste vonkje. Het moment dat je de kriebel voelt in je buik en nog geen idee hebt waar je aan begint. Je staat aan het begin van iets moois, spannends, uitdagends, en opwindends.

Amber Timmerman

Bij mij gebeurde dat niet een keer, maar twee keer. De eerste met het openen van mijn eigen Pilates Studio (Pilates aan de Rijn) in de tijd van crisis in 2013. Nu voor de tweede keer, in het midden van de pandemie ben ik begonnen met het opstarten van Pilates Studio Online. Het is nu maart 2021. Precies een jaar na de uitbraak komt het idee tot leven. De juiste mensen komen op mijn pad en alles lijkt tegelijk zijn vlucht te nemen. De Pilates workout video’s, de website, de juridische kant…

Nu ik weet waar ik mezelf instort, schipper ik tussen ‘Omg, waar ben ik aan begonnen?!’ en ‘Omg, dit is zo geweldig en spannend!’. Gelukkig overheerst het laatste.

Het ziet ernaar uit dat we nog even gesloten zullen blijven. Dat geeft me de tijd om uit te zoeken wat ik moet weten over het maken van de hoogste kwaliteit online lessen en het opzetten van de online pilates studio.

Alle nieuwe dingen in het leven starten met een idee. Als jij je moe voelt, meer in shape wil zijn, last van (rug)pijn hebt, blessures of je gewoon beter en energieker wilt voelen en daar iets aan wilt doen, laat me je helpen. Het idee heb je al, dat vonkje. Nu doorzetten, laat dat vonkje een brandend vuur worden en dan zal je zien dat je alles kan bereiken waar je je zinnen op zet!

I have your back. Succes!

Liefs, Amber

PILATES STUDIO ONLINE

Train je mee?

  • Professionele lessen voor beginners én gevorderden
  • Gediplomeerde trainers (+15 jaar ervaring)
  • Onbeperkt toegang tot 300+ uur lesmateriaal
  • Iedere 2 weken nieuw lesmateriaal
  • Opgenomen vanuit een professionele studio
  • Géén vervelende reclames
  • Train waar én wanneer het jou uitkomt

Ervaar nu zelf de voordelen van de Pilates methode met een gratis proefperiode van 15 dagen.